Підписання актів за “зеленим” тарифом


Шановні побутові споживачі – власники приватних домогосподарств – виробників електричної енергії з сонячного випромінювання за «зеленим» тарифом.

Повідомляємо Вас, що на даний час виникла технічна помилка при підписанні за допомогою електронного ключа, отриманого у АТ КБ «ПРИВАТБАНК», електронних документів, які завантажуються на Інтернет – ресурс https://mekdoc.elektropostach.mk.ua відповідно до умов Договору  купівлі-продажу електричної енергії за «зеленим» тарифом приватним домогосподарством (далі-Договір).

Тимчасово до усунення проблеми, Ви маєте можливість використати електронний ключ, сформований в іншій базі для підписання документів. Для цього, Вам необхідно завантажити з вищезазначеного Інтернет-ресурсу відповідні для підписання файли у форматі PDF, підписати їх та завантажити підписаний файл до Електронного документообігу.

Крім цього нагадуємо, що п.4.6 Договору передбачено, що Сторони цього Договору дійшли згоди, що в разі не підписання Споживачем документів до 10 числа місяця наступного за розрахунковим, визначених в п.1 додатку 3 до цього Договору, вони вважаються підписаними двома сторонами, та мають однакову юридичну силу з документами оформленими відповідним чином з боку Споживача.


ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
Перейти до вмісту