Електрозарядні станції


СТВОРЮЄМО ІНІЦІАТИВИ ДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ДОВКІЛЛЯ

ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» та Миколаївська міська рада підписали Меморандум про співпрацю.

Миколаївці відмічають, що за останні декілька років, через «транзитний» статус нашого міста, якість повітря помітно погіршилася. Тому, ініціатива нашої компанії, в першу чергу, спрямована на покращення екологічної ситуації в Миколаєві та забезпеченні комфорту містянам, які, піклуючись про навколишнє середовище, обирають електроавтомобілі.

Документ передбачає встановлення зарядних станцій для електрокарів в різних районах міста за власні кошти ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія». На сьогодні, компанія вже придбала шість зарядних станцій і планує, що вже з середини липня містяни зможуть скористатися першими з них.

Під час підписання Меморандуму, директор ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія» Валентин Лінченко та  мер міста Олександр Сєнкевич обговорили подальше сприяння розвитку ініціативи. Миколаївська влада, зі свого боку, розробить програму, спрямовану на розвиток електрозарядної інфраструктури, що дозволить збільшити кількість зарядок і розширити можливості для власників «екоавтомобілів».

Робимо рідне місто кращим вже сьогодні!


ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!
Перейти до вмісту